v.a. 24 uur levertijd
20.000 producten
100% garantie
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Wie zijn wij en waarom bij Horeca Shack?

Sinds 2019 zijn wij nieuw op de markt op het gebied van het aanbieden van hoogwaardig horeca apparatuur. Maar zeker niet nieuw qua ervaring! Wij hebben jarenlange ervaring als horecaondernemers met ondernemingen als onder meer café-restaurants, ijssalons en vooral in de fastfood wereld! Zo weten wij dus ook goed wat er in de horecawereld speelt, hoe een horecaondernemer denkt, wat u van ons verwacht en wat nog belangrijker is…hoe gaat u zo goed mogelijk met de juiste apparatuur uw geld verdienen en wat nog belangrijker is…geld overhouden!

Heeft u een groot of klein project? Dan is Horeca Shack ook zeker uw beste partner. Wij komen uiteraard als u dat wenst GEWOON bij u op locatie en bespreken wij uw wensen, bekijken de situatie, bekijken de routing, geven wij u deskundig advies over ons professionele apparatuur/producten ect. Zo zullen wij altijd betrokken zijn om voor u het beste resultaat te bereiken en om van u een tevreden klant te maken.

 • Vraag bij ons online uw offerte aan! Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en wij proberen altijd binnen 24 uur een passende offerte voor u te realiseren met WEER de beste prijs!
 • Bij Horeca Shack altijd de scherpste prijs.
 • Gratis verzending vanaf € 300,00 (Bruto).
 • Wij hebben met zorg de beste A merken als partners uitgezocht en zijn er trots op om u deze merken te mogen aanbieden. Hier staan wij dus ook voor 100% achter. Zo kunnen wij ook garanties geven van 1 tot wel 5 jaar!
 • Op sommige merken kunnen wij u een 12 of 24 maandelijkse NUL RENTE betalingstermijn aanbieden.

Voordelen van gespreid betalen:

 • U betaald op sommige merken geen rente.
 • Op sommige merken geen aanbetaling nodig.
 • Inclusief plaatsen mogelijk.
 • Inclusief garantie op materiaal- en/of constructiefouten.
 • Inclusief garantie op arbeidsloon en reiskosten.
 • Inclusief onderhoud mogelijk.
 • Inclusief preventief vervangen van slijtage gevoelige onderdelen.
 • Geen directe investering, u kunt gelijk beginnen, direct profiteren en meer ruimte voor meer of andere investeringen.
 • Op sommige merken geen BKR registratie voor u.
 • Na de laatste betalingstermijn direct uw eigendom.
  Dus wacht niet langer en ga voor eerlijkheid, transparantie, de beste prijs en de beste service!

Wat en aan wie levert Horeca Shack?

Horeca Shack is een leverancier-importeur-distributeur van horeca groot en klein apparatuur. Wij zeggen altijd: Van een theelepeltje tot de meest uitgebreide complete keuken! Binnenkort komt hier ook nog meubilair en food bij, zo zijn wij voor u een totaal leverancier op het gebied van horeca en andere branches.

Tevens is Horeca Shack er trots op om importeur en leverancier te zijn van het mooie, hoog kwalitatief en zeer sterk merk MBM horeca apparatuur. MADE IN EUROPE (Italië). MBM is marktleider in de wereld op het gebied van professionele horeca apparatuur!

Horeca Shack levert aan een breed scala van bedrijven en branches. Wij leveren aan: Fastfood, Cafetaria’s, Café-Bar, Restaurants, Hotels, Cateraars, Slagerijen, Bakkerijen, Supermarkten, Congrescentra, Installateurs, Scholen, Verenigingsgebouwen, Sportaccommodaties, Ziekenhuizen, verpleeg-Verzorgingshuizen, div. Laboratoriums ect.

Kwaliteit

Bij Horeca Shack bent aan het juiste adres voor al uw professionele horeca groot- en klein apparatuur. Horeca Shack levert uitsluitend A merken waar wij achter staan. Horeca Shack heeft dan ook met zorg en uit eigen ervaring voor de beste merken gekozen. Zo zijn wij zelf in de meeste fabrieken van onze partners geweest, gezien hoe ze te werk gaan en waar het vandaan komt. Horeca Shack is er dan ook trots op om u deze merken aan te bieden!

Foto’s en product info

Van de producten die wij u aanbieden hebben wij een zo duidelijke mogelijke foto met de eerste info daarvan. Als u op de foto klikt dan krijgt u de meest uitgebreide info over het product die beschikbaar is. Hier vermelden wij het merk, product, prijs, tekst en artikelnummer. U kunt in de meeste gevallen ook de producten bekijken in de merken brochures (Klik hiervoor op kopje ‘brochures’ en kies het merk)! Let op: In de brochures staan niet altijd de juiste prijzen. Dit zijn ook altijd bruto prijzen zonder 21% BTW en eventuele korting!

Zoeken

Horeca Shack heeft zijn Webshop zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor u ingericht. Zo hebben wij alle categorieën voor u uitgesplitst. U kunt ook op ‘Zoeken’ klikken om gericht op een merk of product te zoeken.

Of het nu zomer of winter is!

Start uw hoogseizoen goed door voor onze Topmerken koelingen, vriezers, koelwerkbanken, koel-vriescellen of ijsblokmachines te kiezen!

*Tot wel 5 jaar garantie*

En dat natuurlijk wel voor zomerse prijzen!

MBM – Foster – Foster Xtra – Gamko – Electrolux – Bartscher  True – TopCold – Mercatus  

Onze horeca vaatwassers!

Elke professionele keuken heeft een professionele vaatwasser nodig! Zo heeft Horeca Shack er wederom voor gekozen om u de beste kwaliteit te bieden, maar wel voor ieders portemonnee.

Winterhalter – Elextrolux – Bartscher – CombiSteel – Elettrobar – Modular – Hendi

 • MBM: Is een Italiaans TOP merk vaatwasser dat zijn strepen sinds 1972 over de hele wereld heeft verdiend, bewezen en ook marktleider is. De ijzersterke Ferrari onder de vaatwassers
 • Winterhalter: Is een Duits/Zwitsers Top merk dat sinds 1957 vaatwassers ontwikkeld en fabriceert met de hoogste eisen. Hier kunnen wij alleen maar over zeggen dat er geen betere bestaat! De Rolls Royce onder alle vaatwassers!
 • Electrolux: Is een Zweeds merk vaatwasser dat zijn strepen heeft bewezen en verdiend. De ijzersterke Volvo onder de vaatwassers!
 • Bartscher: Is meer dan gewoon goed. Bartscher heeft zich tussen de grote jongens geknokt en is ijzersterk!
 • CombiSteel
 • Elettrobar
 • Modular
 • Hendi

Hits: 173