is toegevoegd aan uw winkelwagen!
085-0600678

Het Onderhoud & Service Team voor Horeca Shack klanten

Heeft u een storing of onderhoud nodig aan de bij Horeca Shack gekochte keukenapparatuur? De Horeca Shack – Service en storingsdienst helpt u efficiënt en vakkundig. Onze monteurs stellen alles in het werk om uw keuken weer snel operationeel te krijgen. Is het voor een duurzame reparatie nodig om onderdelen te vervangen? Wij zorgen ervoor dat deze snel worden geleverd en gemonteerd. Wij begrijpen dat u weer aan de slag moet. Of u nu een storing heeft of onderhoud wilt plegen aan uw bij Horeca Shack gekochte apparatuur, u kunt altijd rekenen op de efficiënte aanpak van het Horeca Shack Onderhoud & Service Team.
Onze medewerkers zijn getraind om storingen en onderhoud uit te voeren voor alle merken dat Horeca Shack verkoopt.

Vanaf 24 uur levertijd
Altijd de beste prijs
1 tot 5 jaar garantie

storingen – onderhoud – montage

Horeca Shack – Onderhoud & Service team is uw innovatieve servicepartner voor u als gewaardeerde klant voor het onderhouden en monteren van professionele grootkeukens in de horeca, onderwijsinstellingen, bedrijfskantines, ziekenhuis-zorginstellingen, ect. U heeft met Horeca Shack -Service gelijk één aanspreekpunt voor gedegen service; wij lossen storingen op en wij zorgen voor het totale onderhoud van uw koel-vries en keukenapparatuur!

Service daar draait het bij ons om

“U bent verzekerd van professionele horeca apparatuur, service en gedegen onderhoud van grootkeukenapparatuur.”

Het Horeca Shack - Onderhoud & Service team monteert uw aangekochte professionele grootkeukens in opdracht van Horeca Shack als u dat wenst. Wij richten ons al meer dan twintig jaar volledig op de zakelijke markt. Ons team verzorgt de complete montage van grootkeukens voor horeca(ketens), ziekenhuizen, zorg- en onderwijsinstellingen. Onderhoud van professionele grootkeukens combineren wij met slim management van uw grootkeukenapparatuur. Met de door ons ontwikkelde en innovatieve software stuurt u gericht op efficiënt gebruik en onderhoud van uw grootkeukenapparatuur.

Het Horeca Shack - Onderhoud & Service team staat garant voor een professionele aanpak. Ons team bestaat uit gekwalificeerde monteurs die begrijpen dat uw keuken altijd operationeel moet zijn. Met een landelijke werkend (uitgezonderd de eilanden) team zorgen wij ervoor dat u altijd kunt rekenen op onze service. Onze mensen hebben de ervaring, zijn gedreven en gemotiveerd.

Voordelen van het Horeca Shack Onderhoud & Service Team en de tarieven

  • Alles onder één dak
  • Gespecialiseerd in professionele grootkeukens
  • Eén adres voor storingen, onderhoud en nieuwkoop
  • Montage van uw nieuw gekochte horeca apparatuur bij Horeca Shack
  • Landelijk opererende storingsdienst (uitgesloten de eilanden)

Storingen op werkdagen vanaf 09:00 uur tot 17:00 uur:

  • Tarief voorrijkosten: € 85,00
  • Standaard wordt er minimaal één vol uur arbeidsloon in rekening gebracht van € 90,00
  • Tarief arbeidsloon voor elk volgend uur: € 80,00 per uur of € 20,00 per kwartier

Let op:

Storingen op werkdagen na 17:00 uur en in het weekend zijn komen te vervallen i.v.m. personeelstekort! Ook een storing aan apparatuur dat niet bij Horeca Shack aangeschaft is kunnen wij op dit moment niet in behandeling nemen voor reparatie of onderhoud!Montage: Uw aangekochte apparatuur laten installeren

Uw nieuw gekochte horeca apparatuur proffesioneel laten plaatsen en monteren als u dat wenst?

Horeca Shack - Onderhoud & Service plaats/monteert grootkeukens en grootkeukenapparatuur volgens de hoogste kwaliteitseisen. Zo zorgen wij voor de montage en aansluiting van een compleet nieuwe keuken of een enkel keukenapparaat.

Het Horeca Shack - Onderhoud & Service Team kent de (wettelijke) eisen die aan professionele keukens worden gesteld. Wij hebben aandacht voor de hygiëneregels en werkbaarheid. Vereist de montage specifieke aanpassingen, dan zorgen wij ervoor. Denken in oplossingen kenmerkt onze handelswijze. Ook advies over de routing in uw keuken.

Dus kies voor de kwaliteit en deskundigheid van het Horeca Shack - Onderhoud & Service Team.

Adres

Dáárom is Horeca Shack uw beste partner!

Bij Horeca Shack bent u aan het juiste adres voor al uw professionele horeca groot- en klein apparatuur. Wij leveren een breed assortiment hoogwaardige horeca apparatuur van bekende merken.