Bij Arris lossen we de problemen in professionele keukens op door innovatieve roosters te maken met gepatenteerde technologieën die het kookproces vereenvoudigen en verbeteren. We doen dit met ons motto: smaak maakt het verschil.
Zo zijn we een vooraangenaam geworden in de productie van professionele gas- en elektrische grills, die alle bedrijven van de hoogste kwaliteit van hun klanten willen laten.
Dat doen we al 30 jaar. Arris Catering Equipment werd in 1993 opgericht door de familie Calzavara, de uitvinder van de gepatenteerde Grillvapor®-technologie. Het bedrijf wordt nog steeds geleid door medeoprichter Tiziano Calzavara.
In de afgelopen 30 jaar hebben we hard gewerkt aan het verbeteren van onze producten en technologieën en natuurlijk aan het creëren van innovatieve oplossingen. Dit leidde tot het bedenken van producten die de markt voor et- en eet- en e-mailproducten die nog nooit eerder op de markt waren, zoals Overgrill® en Fry Top Green Energy.
Sinds 1993 staat Arris aan de zijde van de restauranthouders over de hele wereld. Dit zijn de belangrijkste stappen in onze geschiedenis.
1993 - Arris Catering Equipment wordt opgericht door de familie Calzavara, de uitvinder van de gepatenteerde Grillvapor®-technologie.
1996 - De productiefaciliteit wordt overgeplaatst naar een nieuwe vestiging en de productiefaciliteit wordt uitgegrooid.
2007 - Uitbreiding van de productiefaciliteit in het huidige hoofdkantoor in Cadoneghe.
2012 – De eerste elektrische roosters met digitale technologie worden ontwerd en geproduceerd.
2013 – Introductie van het nieuwe Overgrill®-model, dat is gebaseerd op Grillvapor®-technologie en sneller kooktijden en lagere arbeidskosten in de keuken biedt.
2014 – Introductie van Arris Chef, met als doel de kwaliteit van de service te verbeteren en het advies aan de eindgebruiker te personaliseren, waarbij de ondersteuning van de dealers wordt ge maximaliseerd.
2016 – Overgrill® is volledig herontwerpt om de productiviteit op hetzelfde verbruik en het schoonmaken te verbeteren.
2019 - Het productaanbod wordt verbeterd met de productie van zuinige fry-tops.
Arris Catering Equipment® heeft de Grillvapor®-technologie gemaakt en gepatenteerd. Grillvapor® is een gepatenteerde technologie voor gas- en elektrische grills die een hoge warmte combineert met bevochtiging van het kookoppervlak. Deze technologie bestaat uit een waterreserk onder het kookoppervlak dat in verhouding tot de temperatuur van het kookoppervlak opwarmt en warm genoeg is om het kookoppervlak te bevochtigen. Dit zorgt voor de ideale omstandigheden voor grillen en levert de best mogelijke resultaten op. Met de Grillvapor®-technologie kun je voedsel koken zodat het van buiten knapperig is en natuurlijke sappen en voedingsstoffen binnenin bewaren.
De enige Grillvapor®-technologie die in onze apparaten is ingebed, biedt de volgende voordelen:
De combinatie van Grillvapor®-technologie met onze productspecifieke technische innovaties (die te vinden zijn in de beschrijving van elke productfamilie), zorgt ervoor dat de gebruiker altijd de best mogelijke kookervaring krijgt.
Enkele voorbeelden van de voordelen van onze innovaties op het stellen zijn:
Bij Horeca Shack bent u aan het juiste adres voor al uw professionele horeca groot- en klein apparatuur. Wij leveren een breed assortiment hoogwaardige horeca apparatuur van bekende merken.