v.a. 24 uur levertijd
20.000 producten
100% garantie
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Storingen en-/of onderhoud in grootkeukenapparatuur verhelpt onze Horeca Shack Euro-Service storingsdienst efficiënt en vakkundig. Onze monteurs stellen alles in het werk om uw keuken weer snel operationeel te krijgen. Is het voor een duurzame reparatie nodig om onderdelen te vervangen? Wij zorgen ervoor dat deze snel worden geleverd en gemonteerd. Wij begrijpen dat u weer aan de slag moet. Of u nu een storing heeft of onderhoud wilt plegen aan uw apparatuur, kunt u altijd rekenen op de efficiënte aanpak van Horeca Shack Euro-Service.

Ook voeren wij voor veel merken garantiereparaties uit. Onze medewerkers zijn getraind om storingen en onderhoud voor de meest bekende horecakeukenapparatuur merken vakkundig op te lossen en uit te voeren.

Over horeca shack euro-service

storingen – onderhoud – monage

Horeca Shack Euro-Service is uw innovatieve servicepartner voor het onderhouden en monteren van professionele grootkeukens in de horeca, onderwijsinstellingen, bedrijfskantines, ziekenhuis-zorginstellingen, ect. U heeft met Horeca Shack Euro-Service één aanspreekpunt voor gedegen service; wij lossen storingen op en wij zorgen voor het totale onderhoud van uw grootkeuken en grootkeukenapparatuur, nieuw groot en klein apparatuur!

Service daar draait het bij ons om

“U bent verzekerd van professionele horeca apparatuur, service en gedegen onderhoud van grootkeukenapparatuur.”

Horeca Shack Euro-Service monteert uw aangekochte professionele grootkeukens in opdracht van Horeca Shack. Wij richten ons al meer dan twintig jaar volledig op de zakelijke markt. Ons team verzorgt de complete montage van grootkeukens voor horeca(ketens), ziekenhuizen, zorg- en onderwijsinstellingen. Onderhoud van professionele grootkeukens combineren wij met slim management van uw grootkeukenapparatuur. Met de door ons ontwikkelde en innovatieve software stuurt u gericht op efficiënt gebruik en onderhoud van uw grootkeukenapparatuur. Neem de proef op de som.

Horeca Shack  Euro-Service staat garant voor een professionele aanpak. Ons team bestaat uit gekwalificeerde monteurs die begrijpen dat uw keuken altijd operationeel moet zijn. Met een landelijke werkend team zorgen wij ervoor dat u altijd kunt rekenen op onze service. Onze mensen leveren die.

Voordelen Horeca Shack Euro-Service & Tarieven

 • Alles onder één dak
 • Gespecialiseerd in professionele grootkeukens
 • Eén adres voor storingen, onderhoud en nieuwkoop
 • Montage van uw nieuw gekochte horeca apparatuur bij Horeca Shack
 • Landelijk opererende storingsdienst

Storingen op werkdagen vanaf 07:00 uur tot 20:00 uur:

 • Tarief voorrijkosten: € 85,00
 • Tarief arbeidsloon per uur: € 77,00

Storingen op werkdagen vanaf 20:00 uur:

 • Tarief voorrijkosten: € 127,50
 • Tarief arbeidsloon per uur: € 115,50

Storingen op zaterdag:

 • Tarief voorrijkosten: € 127,50
 • Tarief arbeidsloon per uur: € 115,50

Storingen op zondag en feestdagen:

 • Tarief voorrijkosten: € 170,00
 • Tarief arbeidsloon per uur: € 154,00

Montage

Uw nieuw gekochte horeca apparatuur proffesioneel laten plaatsen en monteren?

Horeca Shack Euro-Service plaats/monteert grootkeukens en grootkeukenapparatuur volgens de hoogste kwaliteitseisen. Zo zorgen wij voor de montage en aansluiting van een compleet nieuwe keuken of een enkel keukenapparaat.

Horeca Shack Euro-Service kent de (wettelijke) eisen die aan professionele keukens worden gesteld. Wij hebben aandacht voor de hygiëneregels en werkbaarheid. Vereist de montage specifieke aanpassingen, dan zorgen wij ervoor. Denken in oplossingen kenmerkt onze handelswijze. Ook advies over de routing in uw keuken.

Dus kies voor de kwaliteit en deskundigheid van Horeca Shack Euro-Service.

OFFERTE AANVRAAG

Storing melden

Horeca Shack Euro-Service
Telefoon: 06-83111831
E-mail: storing@horecashack.nl

Je gegevens

Direct uw storing melden


Hits: 78